Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL Oslo

Ønsker du lavere sykefravær og økt trivsel på arbeidsplassen?

Med koronapandemien friskt i minne er fokuset på hygiene stort, spesielt nå når vi har entret influensasesongen. Det er kanskje ikke til å unngå å få smitte i samfunnet, men det er likevel gode tiltak man kan gjøre for å minske sjansen for at både du og de rundt deg blir unødvendig syke. Dersom du i tillegg er arbeidsgiver har du et spesielt ansvar for å ivareta dine ansattes helse den tiden de tilbringer på jobb. Et godt renhold er også viktig for trivselen på arbeidsplassen, samt inntrykket som gis av din bedrift.

 

Her er noen tips til deg som ønske å ivareta dine ansatte og bidra til mindre spredning av smittsomme sykdommer på din arbeidsplass.

 

Grundig og kontinuerlig kontorvask

Foruten å unngå smitte vil et rent kontor også skape en bedre arbeidshverdag og bidra til økt trivsel blant de ansatte. Det er stor variasjon i bedrifter. Hvor ofte det er behov for vask avhenger av lokalets størrelse, hvor hyppig lokalet benyttes og av hvor mange, samt hva som finnes av møblement og utstyr. Det er viktig at vaskingen blir tilrettelagt og utført på tilfredsstillende måte for nettopp din bedrift.

 

Vask av berøringsflater

I tillegg til å tilrettelegge for god håndhygiene er det viktig med systematisk rengjøring av berøringsflater. Typiske berøringsflater omfatter dørhåndtak, lysbrytere, tastaturer/mus, knapper på kaffemaskin etc. Tilrettelegging for god håndhygiene innebærer blant annet at fasiliteter som såpe og håndsprit er tilgjengelig for både ansatte og eventuelle besøkende.

 

Rengjøring av gulv og inventar

Høsten og vinteren kommer ikke bare med kaldt vær og økt fare for sykdom. Dette er også årstidene for møkkete sko og medfølgende møkkete gulv, spesielt på vinterstid når veiene strøs og saltes. Rene lokaler bidrar til økt trivsel og gir også et godt inntrykk for besøkende.  Det er også viktig å ha tilfredsstillende renhold av både kjøkken og toaletter.

 

Miljøvennlig renhold

Mange vaskemidler på markedet kan ha uønskede effekter på både overflater, miljø og helse. I Gaja Proff tilbyr vi økologiske rengjøringsmidler til deg som ønsker dette, og vi bruker alltid effektive og trygge midler og metoder. Vi har også spisskompetanse som innebærer at vi bruker riktige produkter – finjustert og tilpasset hver enkelte overflate og materiale.

 

Velger du bedriftsvask av oss i Gaja Proff så kan du være trygg på at lokalene dine får den beste behandlingen noensinne. Alle våre renholdere jobber direkte for oss og er profesjonelt opplært til å møte våre strenge standarder. Ved inngåelse av avtale om fast renhold får du forutsigbarhet knyttet til både pris og service.

 

Ta kontakt med oss for et gratis og uforpliktende tilbud!