Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL Oslo

Vi holder dine ansatte trygge på deres arbeidsplasser.

Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL Oslo

Miljøvennlige vaskemidler

Et rent kontor er essensielt for et godt arbeidsmiljø og høy produktivitet. Vårt profesjonelle rengjøringspersonell sørger for et perfekt resultat ved bruk av miljøvennlige vaskemidler spesielt tilpasset dine lokaler.

Overflatene frie for skadelige kjemikalier

Et rent kontor gir et godt førsteinntrykk til kunder og besøkende. Det skaper i tillegg en god atmosfære hvor de ansatte kan jobbe konsentrert. Vi samarbeider med deg for å finne den beste løsningen for din bedrift. Gaja Proff bryr seg om folk. Vi vil at rommene folk oppholder seg i – fra lobby, kontor og åpne landskap til kjøkken, kantine og konferanserom – får den behandlingen det trenger. For oss er det viktig at luften vi puster inn er ren, og at overflatene vi berører er frie for skadelige kjemikalier.

100 % trygge arbeidsplasser

Alle våre renholdere overholder høye standarder for renhold og økologi. Vi desinfiserer og rengjør for 100 % trygge arbeidsplasser. Med våre renholdstjenester kan du senke skuldrene og vite at du gjør noe godt for arbeidsmiljøet, dine ansatte og for naturen.

Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL
  • Støvsuging av gulv og gulvvask med rene naturprodukter
  •  Vask av møterom og konferanserom
  • Tømming av søppelbøter på kontorer og kjøkken
  • Vask av pulter, skjerm og tastatur med naturlige rengjøringsmidler
  • Vask av sanitærutstyr
  • Innsetting i oppvaskmaskinen og rydding av flasker, glass og kopper til kjøkken
  • Renhold av sosiale rom som kjøkken og spiserom
  • Plantestell etter ønske

 

*Vi desinfiserer overflater og nødvendig utstyr for å holde kontorer rene og trygge

Gaja Proff Bedriftsrenhold

Vi inspiserer området og foretar en verdivurdering for å gi deg en god pris!

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vi har benyttet Gaja Proff AS sine tjenester i flere år og de er fantastisk dyktige på renhold. Vi kan anbefale dem på det aller varmeste. I tillegg til sin kunnskap er de vennlige, punktlig og pålitelig. Vi setter også stor pris på deres bevissthet når det kommer til miljøvennlig vaskemidler og deres grønne profil. Vi har brukt andre firmaer tidligere, men Gaja proff er helt klart det beste. Vi er strålende fornøyd!" Med vennlig hilsen Gry Hilde Lunden Tømmernes Ravn Webveveriet AS
Anbefales på det varmeste. Har brukt tjenestene i tre år. Alltid vært fornøyd. De gjør det strøkent, innenfor en effektiv tidsramme. Veldig god service om noe skulle dukke opp. Konkurransedyktig pris.
Daniel Torkildsen Lea