Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL Oslo

OM OSS

Hva vil det egentlig si å gjøre rent? Gaja Proff springer ut av en visjon om å skape gode forhold for oss som renholdere, for kundene våre og for kloden vår. Vi tror på at rent og grønt er to sider av samme sak.

 

Gaja Proff RENHOLDSTJENESTER MED GRØNN PROFIL Oslo

I en tid der folk blir stadig mer bevisst på behovet for miljøvern, begynte Gaja og en gruppe renholdere i 2009 å utvikle miljøbevisste tjenester ved bruk av vaskemidler og metoder med lavere miljøpåvirkning. I 2017 dannet vi selskapet Gaja Proff, og vi har hatt fornøyde og trofaste kunder i over 10 år.

 

Gaja Proff bruker gode og effektive produkter med en økologisk profil hvis det er ønskelig. Vår spisskompetanse tillater oss å bruke produkter som er skreddersydd for hvert område. En skrivebordsflate av mykt tre krever for eksempel en annen behandling enn et badegulv i stein. Dette tar vi hensyn til for å spare på naturressursene våre, og for å behandle hjemmet ditt / lokalene dine best mulig.  

Våre rengjøringstjenester ble raskt ettertraktet. Stadig flere mennesker i Oslo og omegn ønsker å redusere sitt karbonfotavtrykk og bidra til å beskytte planeten vår. Miljøvern for oss er ikke en trend-sak: Det er vår lidenskap. Og det merker kundene våre.

Gaja Proff

Hos oss får du:

 

  • Gratis analyse av lokalene dine med et personlig pristilbud.
  • Fornøyde ansatte som trives i jobben sin og arbeider under sunne forhold.
  • Spisskompetanse på rengjøringsmidler tilpasset dine ønsker og behov.
  • Grønne rengjøringstjenester om ønskelig.
  • Fornøydhetsgarant: Det er viktig for oss å levere topp kvalitet. Hvis du av en eller annen grunn skulle være misfornøyd med noen aspekter ved tjenesten vår, er det bare å gi beskjed, så kommer vi og fikser det!

Hva sier forskningen?

Bruk av rengjøringsmidler i sprayform har vist seg å gi høy risiko for luftveissykdommer som astma, spesielt hvis små barn utsettes tidlig. Dette skyldes at det ved spraying dannes store mengder svært små dråper av rengjøringsmidlet som spres i lufta og lett innåndes. Dråpene (aerosolene) kan holde seg svevende i mange minutter, og de minste dråpene går lengst ned i lungene eller deponeres i luftveier. Rengjøringsmidler på spray som inneholder ammoniakk, klor og andre desinfeksjonsmidler utgjør en spesiell risiko. Problemene har tiltatt de siste tjue årene. 

 

Kilde: arbeidstilsynet.no

Mer forskning om økologisk renhold:

NRK

AFTENPOSTEN